Starters event van Acerta
Waar & wanneer?
Locatie | Datum | Tijdstip | Beschikbare plaatsen | Inschrijven |
---|---|---|---|---|
Hangar K, Kortrijk
Hangar K, Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk |
21/10/25 | van 18:30 tot 22:00 | 27 | Schrijf je nu in |
Paterskerk Sint-Niklaas
Truweelstraat 210, 9100 Sint-Niklaas |
18/11/25 | van 18:30 tot 22:00 | 53 | Schrijf je nu in |
Maak kennis met onze sprekers

Bart Buyse - oprichter van Izy Coffee
Bart Buyse richtte IzyCoffee in 2018 op, na een carrière in de luchtvaart. Wat begon met een vintage koffietruck in Izegem groeide snel uit tot een ambitieuze koffieketen die de strijd aangaat met internationale spelers. Zijn missie: specialty coffee voor iedereen toegankelijk maken.

Olivier Verhaege - ultraloper en ondernemer
Oliver Verhaeghe is ultraloper én ondernemer. Met dezelfde gedrevenheid waarmee hij langeafstandstrajecten aflegt, bouwt hij ook aan zijn ondernemerschap. Zijn verhaal draait om doorzettingsvermogen, discipline en de kracht om steeds opnieuw grenzen te verleggen. Ontdek zijn inspirerende verhaal op het Starters event in Kortrijk.

Sven De Graef - Acerta
Sven De Graef van Acerta Client Service zet tijdens zijn uitleg alles helder op een rij: wat moet je regelen, waar moet je op letten, en hoe pak je dat aan? Hij geeft je alle praktische info die je nodig hebt om als zelfstandige te starten en beantwoordt vooraf al jouw vragen, zodat jij met vertrouwen aan het event én jouw ondernemersavontuur begint!

Myrthe Rombauts - ondernemerspsycholoog
Myrthe ruilde haar job in corporate HR voor haar eigen missie: ondernemers helpen om vanuit rust en zelfvertrouwen hun stempel te drukken. Wat begon als een bijberoep rond stressmanagement, groeide uit tot een bloeiende zaak. Tijdens haar talk in Sint-Niklaas deelt ze hoe ze die sprong maakte, welke uitdagingen ze onderweg tegenkwam, en hoe ook jij krachtig kan ondernemen op jouw manier.

Bart Claessens - oprichter van Flavory
Bart Claessens is de oprichter van Flavory, het originele wijnproefspel. Met passie voor smaak en innovatie bouwde hij zijn bedrijf uit tot een inspirerende case in de wereld van food en ondernemen. Tijdens deze sessie in Sint-Niklaas deelt hij zijn ervaringen, uitdagingen en inzichten als ondernemer. Een unieke kans om te leren uit zijn traject.